Մեթոդական ցուցումներ սննդի արտադրության պրոցեսներ և ապարատներ դասընթացի համար : (Ապրանքագիտական մասնագիտությունների համար) /
Մեթոդական ցուցումներ սննդի արտադրության պրոցեսներ և ապարատներ դասընթացի համար : (Ապրանքագիտական մասնագիտությունների համար) /
ԵՊՀ. Առևտրի էկոնոմիկայի և ապրանքագիտ. ամբիոն; Կազմ.՝ Ն.Ս. Միխեևա, Ե.Մ. Մելնիկով.
- Երևան : Երևանի համալս. հրատ, 1964.
- 50 էջ : աղս., նկ.
Սննդի արդյունաբերություն--Մեթոդական ցուցումներ
Ապրանքագիտություն--Մեթոդական ցուցումներ
Սննդի արդյունաբերություն--Մեթոդական ցուցումներ
Ապրանքագիտություն--Մեթոդական ցուցումներ