Fundamental Scientific Library of NAS RA

Химико-технический контроль консервного производства : Учебник для высших учебных заведений / А.Т. Марх, Р.В. Кржевова.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Russian Publication details: Москва : Пищепромиздат, 1962.Edition: 5-е изд., перераб. и допDescription: 433 с. : ил. ; 22 смSubject(s):
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Notes Date due Barcode
Գրքեր/Books Գրքեր/Books Fundamental Scientific Library General PII/66366 (Browse shelf(Opens below)) Available 30 Days Loan FL0665035

Прилож. : c. 417-423

Лит. : c. 424-427

Предм. указ. : c. 428-432

There are no comments on this title.

to post a comment.


ՀՀ ԳԱԱ հիմնարար գիտական գրադարան
ՀՀ,Երևան 0019
Մարշալ Բաղրամյան 24/6
հեռախոս:(374-10) 52-47-50
Հետադարձ կապ

All site content, except where otherwise noted, is licensed under a
Creative Commons License