Fundamental Scientific Library of NAS RA

Бактериальные культуры в мясной промышленности / Э. Шиффнер, В. Хагедорн, К. Оппель; Пер. с немец. М.П. Аджян; Под ред. Н.Д. Лихоносовой.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Russian Original language: German Publication details: Москвa : Пищевая промышленность, 1980.Description: 96 с. : табл., схемы ; 21 смOther title:
  • Bakterienkulturen in der Fleischindustrie [Added title page title]
Subject(s):
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)


ՀՀ ԳԱԱ հիմնարար գիտական գրադարան
ՀՀ,Երևան 0019
Մարշալ Բաղրամյան 24/6
հեռախոս:(374-10) 52-47-50
Հետադարձ կապ

All site content, except where otherwise noted, is licensed under a
Creative Commons License